Sportsbetting

Detta var alltså den första kategorin hasardspel som lanserades online, nästan samtidigt som Internet själv lanserades för allmänheten på 1990-talet. Det fanns en stor efterfrågan och ett tryck som gjorde att när det kom blev genast otroligt populärt att spela på odds online. Speciellt för oss svenskar som tidigare haft ett jämförelsevis fattigt utbud av odds att spela på och varit helt utlämnade till Svenska spel och ATG’ s utbud. Det kanske inte behöver sägas men det var inte många sporter och matcher man kunde spela på.

Tack vare sportsbetting online kunde vi nu helt plötsligt betta på allt möjligt roligt och idag finns det en helt outtömlig marknad verkar det som. Vill du ha ett oddstips? Du kan hitta odds på i princip vad som helst, det behöver inte ens handla om sport längre. Man kan kort sagt spela på odds gällande allt från nya prinsessans mellannamn till matcher i korpfotboll. Spelbolagen blir bara fler och större hela tiden, mycket tack vare det intresse som finns och som aldrig verkar sina. Så om man tänker på den framfart som sportsbetting haft och har är det kanske inte så konstigt att spelare därifrån lockats att spela på kasino och bingo online.

Vill du börja med sportsbetting online så kan vi varmt rekommendera dig att börja på någon av de större bettingsajterna: Unibet, Betsson och Betsafe.

Vill du veta mer om odds rekommenderar vi www.lågaodds.se!