Börja spela

Så om du känner för att börja spela online, tveka inte. Det är varken svårt, krångligt eller särskilt tidskrävande att starta ett spelkonto på en sajt. Näst intill alltid så hittar du tydliga instruktioner på hur du gör steg för steg på varje spelsajt så det är inget att oroa sig över. Börja med att leta upp en spelsajt du tycker verkar trevlig att spela på och som har de spel du vill spela såklart. Sedan är det bara att skapa ett medlemskonto, föra över pengar och börja spela. Nu ska vi gå igenom lite mer ingående hur man går till väga och varför det ser ut som det gör.

Först och främst gäller det ju att välja en spelsajt, här rekommenderar vi att du väljer någon av de större aktörerna. Varför undrar du kanske och det är för att dem ofta är säkrast och har flest spelare, bättre kundtjänst med mera. Dem har ju blivit stora av en anledning, dem är bra. Så när du valt en sajt att spela på är det bara att börja med registreringen. Det är lätt gjort, du får fylla i en del uppgifter om dig själv och välja användarnamn och lösenord. Sedan är det bara att logga in.

Nu kan det skilja sig lite här om du kan börja spela på en gång eller inte. Det beror på om du har fått en No- deposit bonus eller inte. Det är en bonus som man får i form av pengar att spela för enbart för att man blivit ny medlem. Annars är det nu du sätter in egna pengar på ditt spelkonto att spela med. Då brukar man få det som heter insättningsbonus vilket ofta är en procentandel av det du själv satt in. Så, nu är det bara att börja spela dina favoritspel!